Kalusteasennukset

Kalusteasennukset kuuluvat hyvin laajakirjoiseen alaan. Jokainen työkohde on erilainen, joten asentajan täytyy osata toimia aina työkohteen sekä asiakkaan parhaaksi. Tavoitteenamme on laadukas työnjälki mukavalla ja joustavalla palveluasenteella. Tarjoamme asiakkaallemme kokonaisvaltaisen palvelun, jossa niin kodin kuin julkisten tilojen kalusteet asennetaan paikoilleen käyttövalmiiksi. Teemme kalusteasennukset hotelleihin, ravintoloihin, myymälöihin ja muihin liiketiloihin.

Hyvin organisoidun asennuskonseptimme ansiosta pystymme tarjoamaan monipuolista palvelua useille erilaisille irto- ja kiintokalusteille. Kalusteasennuspalvelumme on korkealaatuista ja työnjälki siistiä kohteesta riippumatta. Monipuolisen osaamisemme sekä pitkän kokemuksemme ansiosta voimme tarjota laadukkaat kalusteasennukset muun muassa kalusteita valmistaville yrityksille, rakennusliikkeille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille.

Olemme tiiviissä yhteistyössä useiden kalusteita valmistavien yritysten kanssa. Jokaisella kalustevalmistajalla on hiukan erilainen tuote- ja asennusprosessi, joten kokemus on valttia. Meillä on kokemusta niin suurista kuin pienistä kalusteita valmistavien yritysten tuotteista. Palveluumme kuuluvat kalusteasennuksen lisäksi myös tarkistusmittaukset sekä pienet kalusteiden korjaustyöt. Ota yhteyttä!

Kalusteasennukset sisältävät...

  • keittiöt, komeroryhmät ja muut kiintokalusteet
  • liukuovikaapistot
  • pöydät, tuolit ja sohvaryhmät
  • sermit ja tilanjakajat
  • naulakot ja pukukopit
  • kaiteet
  • tiskit ja linjastot
  • mainostaulut ja -tekstit
  • laboratorio- ja muut erikoiskalusteet
  • akustiikkatuotteet.

Näin homma menee:

Tarjouspyyntö

1) Pyydä tarjous

Kerro meille perustiedot työkohteesta, tarvittava työvoima ja ajanjakso. Lisäksi toivomme tietoja muun muassa jätekäytännöstä ja siitä, onko kalusteet toimitettu valmiiksi kohteeseen. Teemme kalusteasennukset tunti-, yksikkö- tai urakkatyönä.

Ohjeistus

2) Alustavat työt

Ennen tuloamme työmaalle toimita meille piirustukset sekä tarvittavat työmaaohjeistukset. Saat meiltä asentajien tiedot. Täytämme tarvittaessa teiltä tulleet lomakkeet.

Aloitus

3) Työmaan aloitus

Työmaalle tullessamme meillä ovat mukana tarvittavat työkalut, valtti- ja työturvallisuuskortit, asianmukaiset työvaatteet ja -suojaimet. Sopimuksesta riippuen meillä ovat mukana myös tarvittavat kiinnitysvälineet. Asentajamme käyvät työmaaperehdytyksen, mikäli sellainen järjestetään.

Toimintatapa

4) Näin toimimme työmaalla

Kalusteasentajamme varmistavat kohteessa kalusteet sekä kalusteiden paikat. Lisäksi sähkörasiat ja putkien kohdat tarkistetaan. Kalusteasennuspalvelu on kiintokalusteiden asentamista paikoilleen, mutta samalla huolehdimme työturvallisuudesta sekä työmaan perussiisteydestä. Kalusteasennuspalvelumme tehtävänä on varmistaa, että kalusteet on asennettu oikein ja että huone/kohde on imuroitu ja tyhjennetty ylimääräisistä tavaroista.

Yhteistyö

5) Yhteistyö ja tiedonkulku

Työskentelemme tiiviisti työmaan mestarin sekä sähkö- ja putkimiesten kanssa. Lisäksi halutessanne saatte väliaikatietoja työmaan etenemisestä. Toimitamme teille tarvittaessa puutelistat sekä muut asiakirjat työmaalta. Lopuksi tarkistamme työkohteen ja toimitamme teillä käytössä olevat luovutuslaput.

Reklamaatiot

6) Reklamaatiot

Kalusteasennukset ovat käsillä tehtävää työtä. Mahdolliset reklamaatiot hoidamme asianmukaisesti ja mahdollisimman nopeasti. Pyrimme minimoimaan reklamaatiot asentajien kouluttamisella sekä hyvillä työvälineillä. Meille on tärkeää, että olette tyytyväisiä palveluumme!

2020 © Tilamestarit Oy
Design & koodi ~ Neotar Media

Vieritä ylös